Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Makalös villa med havsutsikt i lugnt område på den sydvästra delen av ön - Sold

Fakta Bilder

424m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna vackra och fascinerande villa med fantastisk havsutsikt ligger i ett lugnt område på den sydvästra delen av ön i Santa Ponsa. Villan har en tomt på ca. 931m2, en boyta på ca. 424m2, flera öppna och täckta terrasser på ca. 71m2, en fantastisk saltvatten pool med varm vatten, utomhus dusch och motströms-system och en uteplats med medelhavsväxter. Boytan i villan är spridda på två våningar och i nästan alla rum är det mer än tre meters takhöjd. På entréplan finns ett vardagsrum och matsal med öppen spis och en bekväm läshörna samt ett fullt utrustat kök med ett takfönster för extra belysning. På denna våning finns även ett sovrum med badrum en suit. På nedre våningen finns en öppen planlösning med en sittgrupp som kan byggas om till ett annat rum, ett sovrum med tillgång till terrass, ytterligare ett sovrum med badrum och en separat gästlägenhet med badrum och egen ingång. På denna våning finns även ett annat rum, som kan användas som bastu eller ett badrum (förinstallation finns). Andra funktioner i denna underbara fastighet omfattar ett täckt sommarkök med grillplats, ett garage med plats för en bil, vackra träbjälkar, tvättstuga, förråd, luftkonditionering, tvåglasfönster, golvvärme och larmsystem. Fastigheten ligger nära de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från stranden och den romantiska marinan Port Adriano.

 • Boyta

  424m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9035
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: