Lavin Estates | Ultramodern lyxvilla för en förstklassig livsstil
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ultramodern lyxvilla för en förstklassig livsstil

Fakta Bilder

773m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Om du letar efter den högsta nivån av lyx i kombination med en sober medelhavsstil är detta rätt adress för dig. Belägen på en av de mest prestigefyllda gatorna i Nova Santa Ponsa, är denna lyxvilla inspirerad av en modern, minimalistisk design som kombinerar ren, modern arkitektur med medelhavselegans. Denna exceptionella villa är utrustad med den senaste tekniken och har genomtänkt designats för en förstklassig livsstil av fritid och komfort. På det nedre planet finns ett vardagsrum/matsal med öppen planlösning anslutet till terrassen och poolområdet med skjutdörrar från golv till tak och som leder till det fullt utrustade köket med Mieles vitvaror. Terrassen är den perfekta platsen att koppla av under dagen eller underhålla gästerna under långa sommarkvällar. Den stora infinity-poolen med saltvatten ger ett uppfriskande dopp och det finns också en inbyggd grillplats och en chill-out-lounge med eldstad. På första våningen finns 2 sovrum med badrum en-suite samt servicekök och gästtoalett. På andra våningen finns ytterligare 2 sovrum med badrum en-suite, ett andra vardagsrum med öppen spis och bar och mastersviten med klädkammare och ett rymligt badrum med badkar. Från denna våning har man tillgång till takterrassen med partiell havsutsikt. Huset har även en stor källare med tvättstuga och ett luftkonditionerat rum som skulle kunna användas som gym, biograf eller bodega. Specialfunktioner: infällbara glasdörrar från golv till tak, hiss, utomhus chillout med öppen spis, takterrass, garage (3 bilar), golvvärme och hemautomation.

 • Boyta

  773m2
 • Tomt

  1855m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02LKAZ
 • Badrum

  6
 • Pris

  5 471 400 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: