Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Townhouselägenhet i två våningar med fantastisk terrass

Fakta Bilder

125m2 2 Sovrum i Palma

Lägenheten är perfekt belägen med närhet till precis allt vad man kan önska

Nu har du chans att förvärva en exklusiv och underbar våning mitt i gamla stan med öppen planlösning. Genomgående hög standard, stora fönsterpartier med skjutdörrsfönster mot terrasser, vitpigmenterade trägolv, specialritat kök från i ljusgrå kulör och mycket mer. Den ljusa och ca 125 kvm stora bostaden är fördelad på två plan med en terras på de övreplanet. Lägenheten innehåller ett ljust och rymligt vardagsrum och matsal med angränsande öppet komplett utrustat kök med vitvaror av Gaggenau, två sovrum med privat badrum. Övriga faciliteter som detta lyxig inredda hem utrustas med Ek och sandstensgolv, klassiska takbjälkar, takhöjden är ca 2,7m, badrum i ljus mosaik och luftkonditionering varm/kallt. Ni finner även ett privat och ett gemensamt förråd för cyklar. Detta nybygge har även en egen gemensam pool. I närheten av bostaden ligger många restauranger, tapasbarer och trevliga shoppinggator.

 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7318
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 301 489,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: