Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
  • Underbar villa i medelhavsstil i Old Bendinat

Fakta Bilder

342m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Bara 200 meter från stranden och 3 minuter från Puerto Portals ligger detta underbara hus i modern Medelhavsstil, som byggdes 2001 med enbart högkvalitativa material. Med en venetiansk stuckaturfasad, hörnrum och balkonger gjorda av Santanyi-sten och hamrade marmorterrasser, har villan en terrass och en veranda på 80 m2 samt en anlagd trädgård med mogna träd och en saltvattenpool. Villan har två plan och har 4 stora och ljusa sovrum, samtliga med badrum en-suite. Luftuppvärmning (gas och el) och AA luftuppvärmning (elektrisk) med termostat i alla rum. Trappa i rostfritt stål och glas, med en marmorbas huggen som en skulptur. I källaren finns ett garage med plats för 4 fordon och ett universalrum. Gjutjärns-köket från La Cornue och de skräddarsydda Bulthaup-möblerna är särskilt värt att nämna. Ytterligare funktioner är: ekparkett, Philippe Starck designade badrumsinredningar, Hansgrohe-armaturer och buskhammade marmorduschar. Villan har även en semesteruthyrningslicens.

  • Boyta

    342m2
  • Tomt

    917m2
  • Sovrum

    4
  • Property ID

    02JEN8
  • Badrum

    5
  • Pris

    3 924 204,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

    Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

    Underhandsobjekt

    Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

    Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


    Message Submitted

    Your message has been sent.

    Please amend the following issues: