Lavin Estates | Unik egendom i utkanten av den charmiga byn Es…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik egendom i utkanten av den charmiga byn Es Capdella

Fakta Bilder

494m2 7 Sovrum i Santa Ponsa

Denna extraordinära fastighet ligger i utkanten av den charmiga byn Es Capdella och är perfekt för dig som söker lugn och ro, men samtidigt inte vill avstå från bra infrastruktur i form av små butiker, kaféer och restauranger inom gångavstånd. Från nästan alla rum i denna kärleksfullt utvecklade fastighet har du utsikt över de imponerande Tramuntana-bergen eller den stora privata medelhavsträdgården. Det ursprungliga huset från 1750 integrerades i de nya byggnadsdelarna med stor känsla för detaljer – mycket påminner om ett marockanskt stadspalats med sin centrala innergård med en fontän, som har sitt ursprung i Cordoba, Andalusien. Många små detaljer visar att här användes ett genomtänkt boendekoncept - inomhus- och utomhusytor flyter in i varandra och överallt finns små och stora rastplatser som inbjuder till att koppla av eller göra saker tillsammans. Villan är perfekt för en stor familj eller personer som gillar att ha många besökare - totalt 7 rymliga sovrumssviter med privata badrum är utspridda över de två våningarna, ett av sovrummen ligger som en separat gästsvit utanför huvudbyggnaden. Golvvärme, skorstenar, luftkonditionering ser till att denna fastighet kan användas perfekt året runt - som permanentbostad eller som fritidsfastighet. Ytterligare extrafunktioner är: dubbelgarage, parkeringsplatser.

 • Boyta

  494m2
 • Tomt

  2122m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02NHTN
 • Badrum

  9
 • Pris

  5 817 315 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: