Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik egendom med fantastisk utsikt

Fakta Bilder

411m2 4 Sovrum i Selva

Fastigheten ligger nära byn och erbjuder fantastisk utsikt över landskapet till Alcudiabukten. Det mycket tillgängliga objektet byggdes med de bästa materialen och är i utmärkt skick. På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis och angränsande kök med matplats, tre sovrum och två badrum (ett badrum). Över hela vardagsrummet och köket sträcker sig en sydvästlig täckt terrass ner till den stora 14x4m stora poolen med solterrass. Hela övre delen är reserverad för sovrummet med badrum och eget badrum. I källaren i huset (inklusive stugan) finns ett stort biograf / poolrum, ytterligare ett badrum, ett annat vardagsrum / ett sovrum och ett garage för två fordon. Husets temperatur regleras av en central takventilation och det finns el- och vattenanslutningar i staden. För att slutföra denna fantastiska egendom måste man nämna den terrasserade trädgården som leder till den professionella tennisbanan.

 • Boyta

  411m2
 • Tomt

  15297m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  022H3T
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 911 650 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: