Lavin Estates | Unik fastighet i Camp de Mar med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik fastighet i Camp de Mar med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

387m2 5 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Denna imponerande fastighet är från 1993 och ligger i Camp de Mar. Den ligger i ett av de mest exklusiva och lugna områdena på sydvästra Mallorca och erbjuder en drömlik utsikt över havet. Fastigheten omfattar ca 4.135 m² och är inte synlig från utsidan. Det rymliga och avskilda utomhusområdet har en utomhuspool och erbjuder en vacker utsikt över Camp de Mar-bukten. Huset har fem sovrum, alla med eget badrum, och ett vidbyggt garage. Det är i behov av modernisering. Detta öppnar upp för många nya möjligheter att göra denna fastighet till en av de mest fascinerande fastigheterna i regionen och låta den lysa i ny prakt. Sandstranden i Camp de Mar och golfbanan ligger bara några minuters promenad bort, medan Palma ligger bara 25 minuter bort med bil.
 • Boyta

  387m2
 • Tomt

  4135m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  022Z32
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: