Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • UNIK FRONT-LINE VILLA MED UNDERBAR UTSIKT

Fakta Bilder

354m2 4 Sovrum i Bahia Grande

Denna mycket eleganta villa var färdig med högkvalitativa material och ligger på klipporna i Sa Torre med helt fantastisk utsikt över havet och Palma-bukten. Det öppna vardagsrummet och matplatsen, det moderna fullt utrustade köket och de fyra sovrummen och badrummen (ett femte sovrum är möjligt) är alla på ett plan och med tillgång till ca. 60 m² pool och en vacker trädgård. I källaren finns det garage, tvättstuga och utrymme för ett gym. Fastigheten har stora fönster som låter mycket ljus komma in, golvvärme, luftkonditionering och det är till salu inklusive alla smakfullt valda designmöbler.

 • Boyta

  354m2
 • Tomt

  1030m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02G4AN
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 883 394,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: