Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik herrgård i vackra omgivningar med härlig utsikt

Fakta Bilder

1999m2 11 Sovrum i Orient

Imponerande villa i den vackra dalen i Orient. Denna majestätiska egendom, som sträcker sig över två kullar, erbjuder alla de väsentliga funktionerna i en gammal gård med egen produktion och marknadsföring av olivolja. Fastigheten är typiskt terrasserad och planterad med oliv-, mandel- och johannesbröd-träd. Detta historiska hus på landet erbjuder en vid panoramautsikt över det vackra landskapet och bergen i Tramuntana. I det rymliga huvudhuset finns flera stora salonger, och 7 bekväma sovrum samt en personallägenhet med 3 sovrum och 2 badrum. Utanför finns en stor pool med imponerande utsikt över bergen och dalen. Huset har en spektakulär olivlund och flera uthus som kan återställas vid behov. Hela fastigheten måste renoveras, men tack vare dess privata och imponerande läge erbjuder den möjligheten att bli en av öns mest traditionella och privilegierade fastigheter.

 • Boyta

  1999m2
 • Tomt

  2500000m2
 • Sovrum

  11
 • Property ID

  00AC63
 • Badrum

  3
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: