Lavin Estates | Unik lägenhet med en härlig terrass och spektakulär…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik lägenhet med en härlig terrass och spektakulär havsutsikt

Fakta Bilder

142m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna unika lägenhet i Illetas har en otrolig terrass med spektakulär panoramautsikt över Palmabukten. Lägenheten upptar hela övervåningen och är indelad enligt följande: från entrén kommer man in i det rymliga vardagsrummet med öppen spis och matsal, en terrass i söderläge på ca 20 m2, ett separat kök med grovkök, två stora sovrum och två badrum, ett av dem en-suite. På baksidan av lägenheten finns ett stort rum som tidigare användes som kontor. Den blivande ägaren har möjlighet att göra om rummet till gästlägenhet, TV-rum, arbetsrum m.m. Den förtrollande stranden Illetas med dess turkosa vatten kan nås på några minuter till fots. Lägenheten har en täckt privat parkeringsplats och luftkonditionering h/c.

 • Boyta

  142m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02OTSO
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 578 271,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: