Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • UNIK LYXEGENDOM I HÖGSTA KVALITET

Fakta Bilder

1627m2 11 Sovrum i Alaro

Om du letar efter lyx, högsta kvalitet och unikhet, hittar du det på den här egendomen. Perfekt tillgänglighet, utmärkt underhåll och absolut integritet är de viktigaste egenskaperna hos denna fastighet. Huvudbyggnaden består av ett stort vardagsrum, ett kök och ett personalområde (med tre sovrum), ett sovrum och en arbetsplats för ägarna och ett annat sovrum med tre sovrum för familj eller vänner. Totalt har huvudhuset 8 sovrum med privata badrum. Fastigheten har också 11 spisar, centralvärme för gas, luftkonditionering varm / kallt och en vacker täckt terrass. Dessutom inkluderar den här egenskapen ett helt separat pensionat med 3 sovrum och 2 badrum, en tennis- och paddelplan och ett extra hus som har gymmet. Vattenförsörjningen kommer från de två egna brunnarna, el och telefonanslutning finns tillgängliga. För att slutföra denna unika egendom finns det 200 m2 pool med poolhus och terrass och den cirka 30 000 m2 stora gräsmattan med olika träd på fastigheten.

 • Boyta

  1627m2
 • Tomt

  658000m2
 • Sovrum

  11
 • Property ID

  01HY6J
 • Badrum

  11
 • Pris

  10 750 825,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: