Lavin Estates | Unik lyxvilla med en hisnande utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik lyxvilla med en hisnande utsikt över hamnen

Fakta Bilder

219m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Denna "måsvilla" i söderläge med hisnande utsikt över havet och hamnen ligger på eftertraktade sydvästra Mallorca i Puerto Andratx. Tomtarean är 604m² med en bebyggd yta på 321m². Uteområdet erbjuder olika öppna och täckta terrasser, en medelhavsträdgård och en rymlig pool. Boytan på 219m² är fördelad på två plan. På nedre plan finns 2 sovrum, vart och ett med badrum en-suite, ett fullt utrustat kök med ett angränsande vardagsrum/matsal och en mysig öppen spishörna. På övervåningen finns det stora master bedroom med kontor, omklädningsrum och badrum samt en liten terrass. Takbjälkarna i hela huset och på terrasserna säkerställer villans unika och mysiga karaktär. En gästlägenhet, ett dubbelgarage, ett grovkök, luftkonditionering och ett larmsystem ger extra komfort.

 • Boyta

  219m2
 • Tomt

  604m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02P0AM
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 089 745 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: