Lavin Estates | Unik Mallorkinsk villa med gästlägenhet nära Palma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik Mallorkinsk villa med gästlägenhet nära Palma

Fakta Bilder

700m2 5 Sovrum i Bonanova

Denna unika fastighet är en av de ursprungliga mallorkinska villorna i Palma området. Villan ligger i den övre delen av Bonanova och erbjuder total avskildhet och lugn. Huvudhuset är uppdelat i typisk mallorkinsk stil och erbjuder utsikt över den privata trädgården och den vackra parken Bellver Castle. Det har också ett med en separat gästlägenhet. Fastigheten har 4 olika vardagsrum, 5 sovrum, 4 badrum, 2 fullt utrustade kök, massor av förvaringsutrymmen och en stor saltvattenpool. Den har också ett garage för två bilar, värme, luftkonditionering och tre vattentankar. Det centrala läget bara några minuter från Palmas centrum och den imponerande mallorkinska arkitekturen gör detta boende till en drömfastighet.

 • Boyta

  700m2
 • Tomt

  2300m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  013ONY
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 459 050 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: