Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny lyxig penthouse-våning med takterrass och panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

189m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Fantastisk ny penthouse-våning med privat takterrass, jacuzzi och underbar utsikt över havet

I Bonanova, en av de mest omtyckta stadsdelar av Palma är denna mycket eleganta takvåning under uppförande i ett litet bostadskomplex med endast sex enheter som bjuder på en fantastisk utsikt över havet, är omgiven av en grönskande medelhavsträdgård och ett gemensamt poolområde. Taklägenheten får en boyta om ca 189m2 och flera öppna och taktäckta terrasser på ca 83m2 att njuta av. Bostaden byggs med förstklassig standard och bästa materialval. Lägenhetens höjdpunkt är den underbara stora takterrassen med privat jacuzzi och härlig havsutsikt. Bostaden inreds med generöst vardagsrum/matrum, ett komplett utrustat öppet kök, masterbedroom med badrum en suite, två sovrum, ett separat badrum samt en gästtoalett. Övriga faciliteter som dessa nya eleganta lägenheter utrustas med är centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatisk trädgårdsbevattning samt Domotic-system. Två parkeringsplatser i garage och ett förråd ingår. Centrala Palma är bara en kort promenad bort och öns fina badstränder nås på bara några minuter.

 • Boyta

  189m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2833
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: