Lavin Estates | Unik takvåning med spektakulär panoramautsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik takvåning med spektakulär panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

175m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna unika takvåning med en fantastiskt stor terrass har spektakulär panoramautsikt över havet och Palmabukten. Fastigheten ligger i Illetas, i en perfekt underhållen förening med gemensam pool och trädgårdar, och våningen ligger bara några steg från de vackra sandstränderna. Takvåningen upptar hela översta våningen och nås via en egen ingång från hissen. Hallen öppnar upp till det rymliga vardagsrummet med matplats och det öppna, fullt utrustade köket. Man har en otrolig havsutsikt från varje hörn av denna fastighet och dörrar leder ut till den majestätiska vardagsrumsterrassen. Det stora sovrummet med privat terrass har 2 badrum och ett omklädningsrum. De andra två dubbelrum har badrum en-suite och ett av dem har ett litet kök. På den rymliga terrassen finns en matplats, ett sommarkök med bar och grillplats, en loungedel för avkoppling, hörn för solbad och en infinity-pool. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering, trä- och klinkergolv, högkvalitativ snickeriarbete, inbyggda garderober, 2 garageplatser och 2 förråd. Inom gångavstånd finns restauranger, strandklubbar och butiker; Palma ligger bara 5 minuter bort med bil. Platsen är fantastisk på dagen och magisk på natten.

 • Boyta

  175m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02GGX0
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: