Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik villa i balinesisk stil med havsutsikt i ett exotiskt paradis i första

Fakta Bilder

600m2 14 Sovrum i Ibiza Town

Den imponerande villan ligger insynsskyddat och är något för dig som söker ett unik boende omgiven av en vacker tropisk trädgård och med underbar utsikt över Medelhavet. Villan är belägen på en tomt om 3000 kvm och med en boyta på 600kvm. Det finns en enastående infinity pool med vattenfall, omringad av ett underbart soldäck. Här finns fantastiska öppna och täckta terrasser på omkring 200kvm samt gott om sköna platser för avkoppling i trädgården. Längst ner i trädgården finns en port till stranden som ligger endast 50m bort. Detta är en treplans villa och på första plan finns ett fullt utrustat kök, ett öppet vardagsrum och matsal med öppen spis, ett sovrum för personal med tillhörande badrum. Villan har hela 14 sovrum som är spridda på de tre planen, alla i fantastisk balinesiskt stil och 12 av dessa har eget badrum. Flera har också utgång till poolen eller till någon av terrasserna, det finns även en gästtoalett. På våningen över entréplan ligger ett gym. Den unika villan är perfekt för stora fester då den har en egen festlokal med bar och dansgolv med ljudanläggning. Villan är försedd med all tänkbar komfort såsom centralvärme (gas), luftkonditionering kall/varm, elektrisk port, automatiskt trädgårdsbevattningssystem, övervakningskameror, video-intercom och flera p-platser.Dessutom finns också en patio, en jacuzzi och en bastu. Bara 50m från bostaden finns en vacker liten strand och alldeles i närheten ligger stranden i Talamanca. En 5 minuters bilfärd tar en till staden Ibiza med många restauranger, barer och bra shopping.

 • Boyta

  600m2
 • Sovrum

  14
 • Property ID

  8137
 • Badrum

  14
 • Pris

  3 960 642 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: