Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik villa med stenfasad och magnifik utsikt

Fakta Bilder

324m2 4 Sovrum i Sa Cabaneta

Denna unika villa är byggd i traditionell stil med stenfasad och har magnifik utsikt över Palma-bukten. Det finns flera köpoptioner i närheten. Avståndet till en internationell skola är fem minuter och Palma bara femton minuter. Huset byggdes på två våningar och är mycket väl uppdelat. Vardagsrummet, matsalen och det rymliga och fullt utrustade köket är sammanflätade. Det finns fyra sovrum, tre badrum, två av dem med eget badrum, en gästtoalett, ett stort tvättstuga och en mycket stor källare med ett garage för tre bilar (cirka 128 m² mer). Utanför finns täckta terrasser med utsikt över en noggrant underhållen romantisk medelhavsträdgård och en pool. Andra funktioner: golvvärme, luftkonditionering, vattenmjukgörare, osmossystem för dricksvatten, tillstånd för uthyrning etc.

 • Boyta

  324m2
 • Tomt

  1055m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  W-025LYO
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 074 689,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: