Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik villa med pool och stor trädgård nära Palma stad vid Bellver Castle

Fakta Bilder

Unik villa nära Palma stad

Den här unika villan ligger i en av de vackraste gatorna i El Terreno, bredvid Bellver Castle och dess pinjeträd park, nära det trendiga distriktet Santa Catalina, Palmas centrum och den vackra hamnen med dess stråket. Villan har ett fullt utrustat kök, ett ljust vardags- / matrum, 3 sovrum med badrum och ett gästrum på cirka 40m2 med separat personalyta. Den stora trädgården med en mängd olika medelhavsväxter, de stora terrasserna och den hisnande utsikten över hamnen gör detta till en av Palmas mest spektakulära egendomar.

 • Boyta

  580m2
 • Tomt

  2800m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00ADQJ
 • Badrum

  5
 • Pris

  8 070 779,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: