Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt radhus med två lägenheter

Fakta Bilder

108m2 5 Sovrum i Palma

Detta unika radhus ligger i kulturreservatet Es Jonquet, i Santa Catalina-distriktet Palma de Mallorca. Radhuset är uppdelat i två separata lägenheter. Lägenheten på bottenvåningen består av 2 sovrum och 2 badrum och ett öppet kök, med direkt tillgång till en vackert underhållen 50 m2 innergård med en liten pool. Lägenheten på första våningen är uppdelad i två våningar och har 3 sovrum och 2 badrum. Köket har direkt tillgång till en terrass på 17 m2 där du kan njuta av ditt morgonkaffe. I vardagsrummet har du tillgång till andra våningen, där det finns ett extra sovrum och en 12 kvm sydväst terrass. Denna fastighet är en sällsynt möjlighet i ett eftertraktat område som erbjuder utmärkta hyremöjligheter men kan också användas idealiskt som ett andra hem.

 • Boyta

  108m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02A44N
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 553 926,26 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: