Lavin Estates | Unikt trefamiljshus i gemytliga Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt trefamiljshus i gemytliga Santa Catalina

Fakta Bilder

330m2 6 Sovrum i Santa Catalina

I hjärtat av det populära Santa Catalina-distriktet, på en lugn gata, ligger denna vackra fastighet som består av tre fristående lägenheter (bottenvåningen, 1:a våningen och 2:a våningen). Alla tre säljs tillsammans; hela byggnaden. Första våningen är i behov av totalrenovering och har en innergård på ca 30 m² med stor potential. Första och andra våningen har totalrenoverats och erbjuder en mysig atmosfär med modern stil men med karaktär, samtidigt som de ursprungliga detaljerna som högt i tak med synliga takbjälkar och de stora fönstren med mallorcanska fönsterluckor bibehålls. Båda våningarna har två dubbelrum och två badrum samt en täckt terrass på ca 10 m². På övervåningen finns även en takterrass på ca 20 m² med fri utsikt över staden. Fastigheten erbjuder en mängd möjligheter då de två husen kan sammanfogas till ett stort hus, bottenvåningen kan färdigställas och säljas eller ett av de två husen kan hyras ut bara för att nämna några möjligheter. Om du letar efter utrymme och karaktär på ett exceptionellt läge kan denna fastighet vara precis vad du letar efter!

 • Boyta

  330m2
 • Tomt

  170m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02MYJ7
 • Badrum

  6
 • Pris

  2 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: