Lavin Estates | Urban oas mitt i trendiga El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Urban oas mitt i trendiga El Terreno - Sold

Fakta Bilder

164m2 3 Sovrum i El Terreno - Sold

Detta helt renoverade radhus ligger centralt men ändå i ett lugnt område. Det kombinerar moderna linjer med varma, ädla material och passar både som fritidshus och som åretruntbostad. På entréplanet finns vardagsrum och matsal med öppet kök, ett sovrum, ett badrum och tvättstugan. På övervåningen finns det stora sovrummet med eget badrum och ett tredje sovrum med eget badrum. Båda har tillgång till en anlagd terrass. Andra funktioner inkluderar en täckt parkeringsplats, en pool, luftkonditionering w / c, golvvärme, modernt infotainmentsystem och mycket mer. Färdigställande våren 2023
 • Boyta

  164m2
 • Tomt

  160m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OCZA
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: