Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Uthyrningslicens ! Stenfinka med fantastisk utsikt över landskapet

Fakta Bilder

Drömvilla med fullständig integritet och turistlicens

Denna Finca ligger på en höjd och är helt insynsskyddad. Från poolen och de härliga terrasserna kan du njuta av en fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Via ett stort entréområde leds man fram till det stora huset. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med öppen spis, matsal, kök, tvättstuga och badrum. På denna våning finns också ett sovrum med privat badrum. På övervåningen finns två sovrum, två badrum, en källare och ett stort rum som fungerar som ett lekrum idag. Detta rum kan delas upp i två sovrum med badrum. Det lilla tornet har ytterligare ett rum med en vacker panoramautsikt. På fastigheten finns också en liten ruin av en liten casita, som fortfarande kan användas vid behov. Fastigheten är idealisk för att njuta av Mallorcas sol och liv i mitten av ön utan att bli störd. Dessutom har den vackra stenfinkan sin egen brunn, stads-el, pool (klor), uthyrningslicens, grillplats och olika frukt- och mandelträd.

 • Boyta

  646m2
 • Tomt

  202140m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02CCI7
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 531 766,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: