Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utsökt fastighet i Medelhavsstil med två separata gästvillor och mycket vac

Fakta Bilder

380m2 5 Sovrum i Ibiza Town

Den fantastiska villan byggd i fincastil ligger på en 16.400 kvm stor tomt med ett underbart poolområde, stora solterrasser och 2 separata gästvillor i orten Santa Eularia och njuter av en strålande utsikt över den vackra landsbygden och Ibiza stad. Den totala boytan är ca 380 kvm med både öppna och täckta terrasser på tillsammans ca 320 kvm. Huvudbyggnaden innehåller en rymlig och mysig salong med murad kamin, ett stort komplett utrustat kök med integrerad matsal, arbetsrum, 2 sovrum, båda med egna badrum en-suite samt en gästtoalett. Alla rum i huvudbyggnaden har direkt tillgång till de sköna solterrasserna och den underbara stora poolen. Den första gästvillan har vardagsrum, 2 sovrum, ett separat badrum samt ett sommarkök. Den andra gästvillan har vardagsrum, ett komplett utrustat kök samt ett sovrum och ett separat badrum. Båda gästvillorna har direkt tillgång till den magnifika solterrassen, det färgrika trädgårdslandskapet med mysig paviljong i balinesisk stil och till poolen. Ytterligare faciliteter av detta mycket hemtrevliga boende är bl.a. centralvärme (oljeeldning), golvvärme, sköna träbjälkar i taken, automatiskt bevattningssystem för trädgården, alarmanläggning samt ett garage med elektrisk portöppnare. I omedelbar närhet finns den utsökta marinan av Santa Eularia och den fina stranden med sin inbjudande strandpromenad. Ibiza stad är också bara 15 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  380m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2404
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 969 632,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: