Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till en dröm utsikt ifrån denna mallorkinska finka

Fakta Bilder

224m2 3 Sovrum i Calvia

Mer havsutsikt är nästan omöjligt! Från nästan alla rum i denna Medelhavsvilla, den hisnande utsikten över trädbevuxna berg, ner till Calvia och nästan hela sydvästkusten på Mallorca - på klara dagar hela vägen till Ibiza. Den som älskar naturen, söker lugn och ro men inte vill missa en lämplig infrastruktur är i goda händer med Son Font. Även diehard Mallorca-kännare vet sällan var man kan hitta denna skatt: mitt i naturen, där bara fåglarna bryter den ostörda freden, men bara några minuters bilresa från städerna Calvia och Santa Ponsa. Fastigheten har en tomt på 4 000 kvm och ger därmed fullständig integritet. Den stora uppvärmda poolen förlänger badsäsongen även under de kallare månaderna - en öppen spis och centralvärme garanterar ett trevligt inomhusklimat året runt. Fastighetens planlösning är tankeväckande och möjliggör ett trevligt boende: Två av de tre sovrummen ligger på övre våningen, på bostadsområdet är ett stort vardagsrum med matplats med öppet kök. Villans huvudbostad är verkligen det täckta utomhusområdet: det perfekta stället att koppla av i lugn eller med familj och vänner bara ta en paus från vardagen och förmodligen med en av de mest hisnande havsutsikten, har Mallorca att erbjuda

 • Boyta

  224m2
 • Tomt

  4000m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02DT9M
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 613 782 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: