Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till en magnifik herrgård med havsutsikt i privat läge

Fakta Bilder

Välkommen till en unik finca med havsutsikt i privat läge

Denna unika finka ligger ovanför den pittoreska hamnen Port Andratx i det exklusiva sydväst av Mallorca. Den över 50 000 m² stora tomten erbjuder en utsökt utsikt över hela hamnen och medel havet ända bort till Palma. Bostaden är bland de mest spektakulära privata husen i Medelhavsområdet och kännetecknas av hög byggkvalitet, rymliga rum och absolut integritet. Den imponerande tillträdesvägen i en medelhavsmiljö, det välskötta trädgårdslandskapet, de rymliga solterrasserna och den stora poolen ger hela fastigheten en mycket speciell atmosfär och gör den till en perfekt semester eller huvudort. Den optimala positionen med sol hela dagen, såväl som romantiska och naturliga platser och det genomarbetade sommarköket inbjuder dig att koppla av och njuta av oförglömliga solnedgångar. Material av hög kvalitet och elegant design skapar en exceptionell och mysig levande atmosfär. Villan erbjuder ett rymligt vardagsrum med skorsten, en matsal med intilliggande kök, en stor entré med högt i tak, ett kontorsrum och totalt fem sovrum och fyra badrum, varav tre med eget badrum. Förutom den extremt höga byggkvaliteten övertygar fastigheten med ytterligare extrafunktioner som bodega, gym, bastu, stort dubbelgarage, golvvärme, luftkonditionering w / c, direkt tillgång till vandringsleden, ljudsystem, många förråd , tvättstuga och många fler.

 • Boyta

  600m2
 • Tomt

  50000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  L-028DTW
 • Badrum

  4
 • Pris

  18 874 524,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: