Lavin Estates | Välkomnande Medelhavsvilla med utsikt över Palmabukten
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkomnande Medelhavsvilla med utsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

452m2 6 Sovrum i Cas Catala

Denna mycket välskötta Medelhavsvilla ligger i ett lugnt område i Bendinat och erbjuder full avskildhet, en välskött trädgård med ett vackert poolområde, utsikt över havet och Palmabukten. Fördelat på 3 plan: På övervåningen hittar du ett master bedroom en-suite med walk-in closet och tillgång till en stor terrass med fantastisk havsutsikt och ett andra sovrum med badrum en-suite också med tillgång till en privat terrass. På första våningen finns ett fullt utrustat kök, ett ljust vardagsrum och matplats med en öppen spis, en gästtoalett och ett sovrum med badrum en-suite. I den nya delen av huset, byggt 2005, hittar du ett sovrum en-suite, ytterligare ett vardagsrum med tillgång till en stor terrass med havsutsikt. Dessutom finns det en separat gästlägenhet med två sovrum, kök och vardagsrum som ger ökat mervärde till denna fantastiska villa. Andra funktioner inkluderar: ett spelrum, ett gym, en bastu, förråd och ett garage. Dessutom är villan utrustad med centralvärme, luftkonditionering h/c, öppen spis, automatiskt bevattningssystem, internet och larmsystem. Palma ligger 10 minuters bilresa bort, liksom flera sandstränder och den lyxiga marinan Puerto Portals med sina barer, restauranger och butiker. Bendinat är en av de mest eftertraktade platserna på Mallorca och erbjuder närhet till staden med alla fördelarna med ett exklusivt och lugnt bostadsområde.

 • Boyta

  452m2
 • Tomt

  1224m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  0289P4
 • Badrum

  6
 • Pris

  3 724 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: