Lavin Estates | Välskött familjevilla vid golfbanan
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött familjevilla vid golfbanan - Sold

Fakta Bilder

210m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna mycket välskötta och högkvalitativa renoverade golfvilla ligger i ett eftertraktat bostadsområde i Santa Ponsa. Huset är fördelat på två plan och erbjuder gott om plats att koppla av. På bottenvåningen finns ett stort och öppet vardagsrum, ett nytt kök och två rymliga sovrum, vart och ett med badrum en-suite. I den övre delen, som är separat åtkomlig från utsidan, finns ett gästrum med badrum. Vackra öppna terrasser på ca 100 kvadratmeter, samt en takterrass med utsikt över golfbanan till bergen inbjuder till att dröja kvar. Trädgården är vackert anlagd och har en värmepumpsuppvärmd privat pool och omgivande trädgårdar. Det finns även ett garage intill huset. En stor gemensam pool i mitten av komplexet avrundar detta erbjudande. Ytterligare funktioner är: centralvärme (värmepump), luftkonditionering, garage.

 • Boyta

  210m2
 • Tomt

  500m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02N8PS
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: