Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött Medelhavsvilla med separat gästlägenhet - Sold

Fakta Bilder

164m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna villa har renoverats 2015 och skiljer sig ut på grund av dess Medelhavsflair, utsikt och läge. Villan består av ett huvudhus med tre sovrum, som en separat gästlägenhet med ett sovrum, badrum, kök och ett vardagsrum. Villan är mycket välskött, erbjuder absolut integritet och de olika terrasserna inbjuder till att njuta av solen. Den berömda hamnpromenaden i Port Andratx med ett brett utbud av restauranger, barer och butiker kan nås på några minuter med bil. De speciella funktionerna inkluderar: amerikanskt kök, öppen spis, elektrisk golvvärme i badrummen, luftkonditionering varm / kallt, gästtoalett, tvättstuga, garage, separat gästlägenhet, ca. 106m2 stora täckta och öppna terrasser samt ett inbjudande poolområde. I priset ingår en helt ny pool som håller på att byggas. Dessutom har köparen också möjlighet att köpa den okonstruerade angränsande tomten (1.066m2) för 790.000 €.

 • Boyta

  164m2
 • Tomt

  700m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02HBE5
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: