Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött takvåning med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

199m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna välskötta takvåning i två våningar med havsutsikt är perfekt för dig som vill ha utrymme för en familj men inte vill missa fördelarna och bekvämligheten med en bostadsrättsförening. En hiss tar dig direkt från den underjordiska parkeringen till takvåningen. På nivå med vardagsrummet finns vardagsrummet och matsalen, utrustad med en öppen spis för de kallare dagarna på året, köket och två sovrum, alla med eget badrum. En täckt terrass på denna nivå är perfekt för att njuta av den fantastiska havsutsikten till Malgratöarna med en kall drink och bara koppla av på varma dagar. På övre plan finns det, förutom de rymliga sovrummen, alla med eget badrum, en stor solterrass med bubbelpool - här kan du fira grillar med familj och vänner med fantastiska solnedgångar med havsutsikt. För de som föredrar att äta ute, finns det många restauranger i den närliggande hamnen i Port Adriano, liksom två sandstränder populära bland barn som är lättillgängliga till fots eller med buss. Golfentusiaster är bortskämda för valet mellan golfbanorna Santa Ponsa och Poniente. Ytterligare extra: radiatorer i alla badrum och kök, luftkonditionering h / c, ett förråd på ca 8-10 m2, en underjordisk parkeringsplats, en gemensam pool med havsvatten, 24-timmars övervakning av systemet, ytterligare parkeringsplatser i samhället.

 • Boyta

  199m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  024KUV
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 792 335 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: