Lavin Estates | Välskött trädgårdslägenhet i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött trädgårdslägenhet i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

67m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Detta eftertraktade bostadsområde med 36 lägenheter är centralt beläget i hjärtat av sydvästra Mallorca och erbjuder sällan möjligheten att köpa en av de populära lägenheterna. Denna vackra, ljusa trädgårdslägenhet har en fantastisk utsikt över poolen och den välskötta medelhavsträdgården. Njut av en öppen planlösning, fullt utrustat kök, rymlig terrass, 2 sovrum samt ett badrum och förråd. Komplexet erbjuder blommande trädgårdar, en stor saltvattenpool, grillplats och koi-damm och det är bara en kort promenad från Santa Ponsa-stranden, med alla dess utmärkta restauranger, stormarknader och butiker. Ytterligare bekvämligheter inkluderar luftkonditionering w / k, solpaneler i samhället och exklusiv användning av en täckt parkeringsplats.
 • Boyta

  67m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02R4U3
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: