Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött våning med härliga terrasser

Fakta Bilder

148m2 3 Sovrum i Cas Catala

Denna välskötta lägenhet ligger i det lugna bostadsområdet Cas Catalá och erbjuder en idealisk tillflyktsort för semesterfirare eller permanenta gäster. Den 148 m2 lägenheten med delvis havsutsikt består av en rymlig och öppen hall, vardagsrum och matsal med tillgång till en 25 m2 täckt terrass med havsutsikt. Ett rymligt kök, ett bibliotek som leder till en öppen terrass på 56m2 - den perfekta platsen för grillkvällar med vänner och familj. Ett sovrum med badrum en-suite och ytterligare två sovrum med två badrum slutför detta erbjudande. Lägenheten har också ett naturstengolv, luftkonditionering, golvvärme, tvättstuga och en privat parkeringsplats i garage och även ett förråd. Bostadsrättsföreningen är inhägnad och har tillgång till hissar och två gemensamma simbassänger.

 • Boyta

  148m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02IWPJ
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 296 564,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: