Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Våning med havsutsikt direkt vid katedralen i Palma

Fakta Bilder

Lägenhet med parkering och hiss

Denna imponerande och mycket ljusa lägenhet med högkvalitativa material ligger i en vacker byggnad vid Parc de Mar, ett av de grönaste och mest eftertraktade områdena i Palma som ligger direkt vid havet. Denna 179 kvm stora fastighet har ett ljust vardagsrum / matsal med fönster från golv till tak och en liten balkong med utsikt över parkens träd. Dessutom finns det ett fullt utrustat och halvöppet MIELE-kök, tre sovrum (ett av dem med utsikt över parken och ett annat med en liten balkong), tre badrum (två av dem med eget badrum, ett av dem med dusch och badkar), ett rymligt omklädningsrum, en tvättstuga samt ett 29 kvm privat garage med direkt tillgång från fastigheten och massor av lagringsutrymme. Andra funktioner i detta unika erbjudande är en hiss, ekgolv i trä, central luftkonditionering (varm / kallt), gasvärme, en borrare i vardagsrummet samt Guzzini-spotlight och ett BOSE-ljudsystem. En utmärkt lägenhet med all den komfort som behövs på ett mycket bra läge!

 • Boyta

  179m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02F7OO
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 190 344,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: