Lavin Estates | Våning mitt i Palma med en helt unik utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Våning mitt i Palma med en helt unik utsikt

Fakta Bilder

122m2 2 Sovrum i Palma

"MeerBlick Palma" är ett stadspalats som renoverades 2020 i hjärtat av Palmas gamla stad med fyra lägenheter på totalt fem våningar och med fyra terrasser med havsutsikt, en liten innergård och fyra parkeringsplatser. Stadslägenheten som erbjuds här ligger på andra våningen och är utrustad med högkvalitativa möbler (De Sede, Voglauer, Joka, Häcker) och toppmodern teknik, redo för inflyttning. Det rymliga och ljusa vardagsrummet och det skräddarsydda Häcker-köket med kvalitetsapparater från Miele, Gaggenau, Siemens och Nespresso ger plats för en stor middag med gäster eller hela familjen. Särskild uppmärksamhet ägnas lyx, stil och komfort ner till minsta detalj. Känslan av att sitta på terrassen "havsutsikt" på vackra vår-, sommar- eller höstkvällar och njuta av den absoluta lugnet mitt i Palmas gamla stad med utsikt över La Seu-katedralen, Santa Eulalia och Sant Francese-basilikan är unik . Lägenheten har två sovrum, två badrum med dusch, gästtoalett och ett fullt utrustat tyskt Häcker-kök, som är öppet för det stora vardagsrummet och matsalen. Luftkonditionering, tvåglasfönster och golvvärme säkerställer behagliga temperaturer året runt. Väggmonterad LG-TV med soundbar, Internet med egen hotspot, satellit och kabel med högsta prestanda möjliggör internationell kommunikation. Ett separat förråd / tvättstuga erbjuder gott om lagringsutrymme och möjliggör ett utmärkt organisationssystem. Möblerna ingår inte i detta pris och kan tas tillbaka för ytterligare 200K €. Det lugna läget "MeerBlick" Palma gör det möjligt för invånarna att njuta av den bästa livskvaliteten i centrum av Mallorcas huvudstad.

 • Boyta

  122m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02K633
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 487 226 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: