Lavin Estates | Vacker casita i ett eftertraktat läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker casita i ett eftertraktat läge - Sold

Fakta Bilder

149m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna vackra medelhavs casita med 3 sovrum och 2 badrum samt ett rymligt öppet kök ligger i ett av de mest populära golfkomplexen i Santa Ponsa med 70 villor och en gemensam pool. Villan har sin egen pool och ett garage. Från det mysiga vardagsrummet med öppen spis har du direkt tillgång till den vackert anlagda terrassen med pool. Det stora sovrummet med eget badrum och gästtoalett ligger på bottenvåningen och ytterligare två sovrum på övervåningen med 1 badrum. Casita erbjuder ett perfekt tillfälle att njuta av mycket privatliv.
 • Boyta

  149m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SM49
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: