Lavin Estates | Skön designvilla med närhet till de vackra…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker designvilla med närhet till de vackra sandstränderna i norr

Fakta Bilder

Skön designvilla med närhet till de vackra sandstränderna i norr

Denna vackra fastighet ligger i en lantlig miljö nära Santa Margalida och erbjuder fullständig integritet. Det är bara några minuters bilresa från de vackra sandstränderna i norr. Interiören i huset är generöst utformad, rummen är översvämmade med naturligt ljus. Boendet består av bottenvåningen: ett vardagsrum / matsal, ett modernt kök, en tvättstuga, ett gym och ett sovrum. På övervåningen finns ytterligare tre dubbelrum, ett badrum en-suite. På denna våning finns även ett stort rum med hemmabio och en fantastisk terrass med utsikt över det omgivande landskapet. Huvudhuset är separerat från gästhuset som erbjuder ett sovrum, ett badrum, ett kök och en terrass. Faciliteterna inkluderar luftkonditionering, centralvärme, bubbelpool, hydromassagebad, infraröd bastu, saltvattenpool (12m x 5m), utomhusdusch och toalett. Den välskötta trädgården med soliga och skuggiga områden, chill-out och en stor terrass för middagar inbjuder till att spendera mycket tid utomhus och njuta av det trevliga klimatet. Fastigheten har en hyreslicens som gör det möjligt att hyra ut egendomen till högst 8 semesterfirare. Huset erbjuds till salu delvis möblerat.

 • Boyta

  333m2
 • Tomt

  10900m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02KIIP
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 934 660 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: