Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker egendom med underbar utomhusmiljö och storslagen utsikt över Medelha

Fakta Bilder

500m2 6 Sovrum i Ibiza Town

Den fantastiskt belägna egendomen finns i urbaniseringen av Cala Tarida nära Sant Josep och njuter av en underbar panoramavy över det idylliska landskapet och det öppna havet. Markytan är 1 000 kvm varav bostaden upptar 500 kvm, de öppna terrasserna 170 kvm och de täckta terrasserna 70 kvm. Den sköna utomhusmiljön med sitt härliga poolområde, den subtropiska trädgården med sin mysiga damm inbjuder till rofylld samvaro med nära och kära. Huset i paviljongstil är byggd i 3 etage och omfattar i bottenvåningen en stor och ljus salong, 2 sovrum, varav det ena är utrustat med eget badrum en-suite samt en separat bastu. På första våningen finns ett öppet allrum med matsalsdel och ett komplett utrustat kök. Dessutom ligger här masterbedroom som har eget badrum och en jacuzzi samt ytterligare ett sovrum, ett separat badrum samt en gästtolett. Det översta våningsplanet innehåller ett stort sovrum med eget badrum och omklädningsrum samt ett sovrum till. Detta vackra hem med sina exklusiva inredningsdetaljer både inne och ute har centralvärme (gas), luftkonditionering varm/kallt, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem för trädgården, garage och p-platser för 3 fordon. Ibiza stad med sina många restauranger, barer, butiker och eleganta marinan är en 30 minuters biltur bor.

 • Boyta

  500m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  8138
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 528 933 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: