Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker egendom med uthyrningslicens

Fakta Bilder

539m2 4 Sovrum i Selva

Denna fantastiska egendom byggdes med de bästa materialen och i en högkvalitativ konstruktion. Huset erbjuder gott om plats för hela familjen och gästerna. Den vackra uppfarten av natursten, den vackra utsikten över ön och det mycket väl underhållna allmänna skick gör den här egenskapen till något speciellt. Husets huvudingång leder genom den lilla glaserade innergården in i den stora entrén med naturligt ljus. I sviten har du tillgång till det fullt utrustade köket med vardagsrum - matsal. I den nedre delen av huset finns ett stort vardagsrum med öppen spis samt ett badrum och två sovrum. På övervåningen finns två rymliga sovrum, två badrum och en öppen terrass. Det finns också ett gym med bastu och en stor täckt grillplats i lokalerna. Fastigheten har en egen el- och kranvattenanslutning och en egen brunn och telefonanslutning. Den stora poolen med fantastisk utsikt och den befintliga takterrassen kompletterar denna vackra egendom.

 • Boyta

  539m2
 • Tomt

  4163m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  W-01OPKM
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 932 719,73 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: