Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker familjevilla med panoramautsikt över Tramuntana bergen

Fakta Bilder

210m2 3 Sovrum i Son Font

Denna vackra familjevilla i den exklusiva byn Son Font erbjuder fantastisk panoramautsikt över det omgivande landskapet och de eftertraktade bergen i regionen. Son Font ligger i ett unikt landskap, omgivet av Tramuntana-bergen, en UNESCO-världsarvslista och nära den traditionella mallorkanska byn Calvià. Detta nybyggda hem erbjuder modern design, högkvalitativa material, lugn och avskildhet för den kräsna köparen. Den har 3 sovrum och 3 badrum i en genomtänkt layout, samt en rymlig och ljus matsal och vardagsrum med ett fantastiskt bländande amerikanskt kök. Utanför kan man njuta av en vacker pool med overflkow kant, rymliga terrasser och en vackert anlagd trädgård där man kan njuta av många timmars avkoppling och sol. Funktionerna inkluderar natursten, luftkonditionering varm / kall, ett garage, två skorstenar, centralvärme, golvvärme, tvåglasfönster, ett larmsystem och förråd. Detta nya hus är perfekt för alla som letar efter modernt boende med en mallorcansk touch, nära naturen och med lätt tillgång till staden, hamnarna och Mallorcas stränder i världsklass!

 • Boyta

  210m2
 • Tomt

  5500m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02DDEF
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 280 609,38 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: