Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker fastighet med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

420m2 9 Sovrum i San Agustin - Sold

Denna villa ligger i den övre delen av San Agustín, några meter från den renoverade småbåtshamnen i Cala Nova. Denna vackra fastighet byggdes 1930 i modernistisk stil, har en bostadsyta på cirka 600 m2 och ligger på en tomt på cirka 1 950 m2. Huvudhuset vetter mot söder och är uppdelat i två våningar. Dessutom har du en fantastisk utsikt över havet från flera rum och från den stora takterrassen. Den har 2 stora vardagsrum, 2 kök, 7 dubbelrum och 3 badrum. Höjdpunkter är den stora poolen med grillplats och det ca 75 m2 stora gästhuset i trädgården med 3 sovrum, kök och 2 badrum. Fastigheten har oljecentralvärme, luftkonditionering, en öppen spis, ett tvåbilsgarage och gott om uteplats för att parkera flera bilar. Som kan ses på fotona behöver fastigheten renovering. Kort sagt, detta är ett hus med charm och mycket potential. Utan tvekan ett exceptionellt tillfälle att bo bekvämt i ett stort karakteristiskt hus med havsutsikt i ett lugnt område, nära till alla bekvämligheter.

 • Boyta

  420m2
 • Tomt

  1950m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  02HXV0
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: