Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till en trivsam finca i romantiskt byläge

Fakta Bilder

252m2 5 Sovrum i Esporles

Här är platsen som ger möjlighet till en kreativ och fantasifull utveckling

Vackert belägen i naturskönt och vackert kulturlandskap helt inbäddat i grönska med utsikt över den pittoreska mallorcinska byn Esporles ligger detta exceptionella hus. En välkomnande entré, ett mysigt vardagsrum/matrum med öppen spis, ett separat fullt utrustat kök med förråd, ett stort sovrum med eget badrum, två sovrum som delar på ett badrum, ett tornrum och en gästlägenhet med eget badrum och litet kök. Många stora fönsterpartier ger ett fantastisk ljusinsläpp. Exponerade takbjälkar och fint utformad träfönster och -dörrar sprider typisk mallorcinsk charm. Den stora terrassen framför huset leder in till en annan altan med BBQ-område och den underbara uppvuxna vackra Medelhavsträdgården med apelsin-, citron-, mandarin- och avokadoträd samt några vinrankor. Esporles är idealiskt beläget för de som vill ha lugn och ro och njuta av lantlivets charm, men ändå vill använda alla fördelar av huvudstaden med dess stora utbud av restauranger, kultur, nattliv och shopping som nås på bara 20 bilminuter.

 • Boyta

  252m2
 • Tomt

  2110m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7388
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 385 103,33 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: