Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lägenhet i ett historiskt palats i Palmas gamla stad

Fakta Bilder

375m2 4 Sovrum i Palma

Denna vackra fastighet ligger i ett restaurerat historiskt palats från 1700-talet, nära den magnifika katedralen och det charmiga torget Santa Eulalia. Boytan på ca 345 m² är uppdelad på två våningsplan: ett stort vardagsrum och matplats med högt i tak som är typiskt för Mallorca, ett vackert golv, ett separat kök, ett sovrum med badrum badrum och en gästtoalett. En intern trappa leder till nedre våningen. Där återfinns ytterligare två sovrum, båda med eget badrum och det ena rummet har ett omklädningsrum. Andra fördelar hos denna ädla egendom är marmor och parkettgolv, ISO-fönster, luftkonditionering (varm / kall) och gasvärme. En hiss, en parkeringsplats i garage och en vacker innergård kompletterar detta erbjudande perfekt.

 • Boyta

  375m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  0274EB
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 188 575,69 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: