Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lägenhet med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

115m2 2 Sovrum i Puerto Andratx

Denna nyrenoverade och mycket välskötta lägenhet ligger i Puerto de Andratx, den berömda och pittoreska fiskebyn i sydväst. Belägen direkt vid Beach Club med direkt tillgång till havet. Lägenheten erbjuder en fantastisk havsutsikt och har stora terrassområden för att njuta av vackra solnedgångar. Man välkomnas av ett rymligt vardagsrum med matplats med ett fullt utrustat kök, samt två sovrum och två badrum. Andra fördelar som våningen erbjuder är en täckt parkeringsplats utomhus, golvvärme i badrummen, öppen spis, luftkonditionering h/c, tvättstuga och en stor gemensam pool i den exklusiva bostadsföreningen.

 • Boyta

  115m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02IA0F
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 172 801,53 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: