Lavin Estates | Vacker lyxlägenhet med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lyxlägenhet med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

180m2 4 Sovrum i San Agustin - Sold

Denna vackra lägenhet ligger i ett lyxigt bostadsområde ovanför San Augustin och du har en av de vackraste panoramautsikterna i söderläge från den stora, delvis täckta terrassen. Denna moderna lägenhet har ett fullt utrustat kök, ett stort vardagsrum och 4 sovrum. Läget är perfekt för att snabbt ta sig till Palma, antingen via motorvägen eller huvudvägen. Likaså ligger de olika stränderna och hamnen i Cala Nova med sin segelklubb inom gångavstånd Fastigheten har luftkonditionering varm/kall och två parkeringsplatser och ett förråd i garaget.

 • Boyta

  180m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  026I80
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: