Lavin Estates | Vacker lyxvåning med spektakulär havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lyxvåning med spektakulär havsutsikt

Fakta Bilder

113m2 2 Sovrum i Porto Portals

De starkaste sidorna av denna vackert renoverade lägenhet är det utmärkta läget och den underbara utsikten över småbåtshamnen i Puerto Portals och ut över havet. Alla rum har gott om naturligt ljus och ger tillgång till en enorm solterrass på cirka 100m², perfekt för att tillbringa kvalitetsstunder med familj och vänner tack vare dessa dimensioner och den spektakulära utsikten. Dessutom, mitt emot lägenheten finns ett fristående rum på 20 m² som används som tvättstuga och förråd. Bostadskomplexet Silverpoint, ett av de mest eftertraktade i Puerto Portals, erbjuder alla önskade bekvämligheter såsom en stor gemensam pool, underjordisk parkering, hissar och även direkt tillgång till hamnen och närhet till centrum av Portals Nous.

 • Boyta

  113m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  023VU7
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 911 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: