Lavin Estates | Vacker Medelhavsvilla i utkanten av Palma stad
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker Medelhavsvilla i utkanten av Palma stad

Fakta Bilder

280m2 3 Sovrum i Bonanova

Denna vackra villa ligger i Bonanova, en lugn by i utkanten av Palma, och har delvis renoverats med material av hög kvalitet. Vardagsrummet/matsalen med träbjälkar vetter mot den stora täckta terrassen med direkt tillgång till trädgården och poolen. Det fullt utrustade köket med en central köks-ö ger tillgång till den bakre uteplatsen och den rymliga tvättstugan, grillplatsen och vinkällaren. Huset har tre sovrum, tre badrum och ett runt rum på övervåningen som idag används som kontor och har en stor terrass med havsutsikt. Förinstallation av luftkonditionering och centralvärme, tvåglasfönster, elektriska jalusier och ett garage kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  280m2
 • Tomt

  660m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  00ABG1
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 156 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: