Lavin Estates | Vacker medelhavsvilla med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker medelhavsvilla med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

319m2 4 Sovrum i Camp de Mar

Denna medelhavsvilla ligger på ett lugnt, idylliskt läge i Camp de Mar i omedelbar närhet av 18-håls golfbanan och sandstranden är heller inte långt borta. Fastigheten är belägen på en höjd med fantastisk havsutsikt och sydvästlig riktning. Fastigheten har fyra sovrum, ett garage med plats för två bilar och en rymlig täckt-och öppen terrass på poolnivå. Huvudhuset sträcker sig över två våningar med ett rymligt vardagsrum och angränsande läsrum, samt ett öppet kök med matplats. Det stora sovrummet med klädkammare och badrum en-suite och ytterligare två sovrum med ytterligare ett badrum ligger på övervåningen. I anslutning till poolterrassen finns en gäststudio med eget badrum. Den rymliga tomten på denna fastighet erbjuder avskildhet och ett soligt läge. Andra funktioner inkluderar: luftkonditionering, oljeuppvärmning, öppen spis och en infinity-pool.

 • Boyta

  319m2
 • Tomt

  1830m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OCE2
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 874 520 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: