Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker, nyrenoverad lägenhet i privilegierat område

Fakta Bilder

117m2 2 Sovrum i Palma

Denna vackra och nyrenoverade lägenhet ligger i ett utmärkt läge, på en lugn gata i Calatrava. I det mest privilegierade området i gamla stan finns vackra, historiska torg och gator, samtidigt som de ligger mycket nära havet och katedralen. På en total yta på 127 m² har denna fastighet ett vardagsrum och ett öppet kök med matplats, som båda har direkt tillgång till en balkong. Hela området har parkett och originella tegelgolv och mycket naturligt ljus. Dessutom erbjuder fastigheten två sovrum, ett badrum med dusch, en gästtoalett och ett annat rum, som kan användas som kontor eller förråd. Det finns också en solig gemensam takterrass, där du kan njuta av Medelhavslivet med en vacker utsikt över havet. Luftkonditioneringen (varm / kall) ger detta erbjudande extra komfort och det är också möjligt att hyra en parkeringsplats i närheten.

 • Boyta

  117m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02GO74
 • Badrum

  1
 • Pris

  826 937,48 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: