Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker trädgårdslägenhet med privat pool

Fakta Bilder

134m2 2 Sovrum i Porto Portals

ELEMENTS - ett unikt projekt i Puerto Portals i ett av de mest eftertraktade områdena i Medelhavet. Detta designkomplex kombinerar de fyra elementen jord, eld, vatten och luft, vilket återspeglas i var och en av de 31 exklusiva lägenheterna. Byggd enligt de senaste standarderna och med högsta kvalitet, sätter Elements nya standarder för modern levnad. En 24-timmars conciergetjänst tar hand om alla önskemål. På ett unikt läge och nära marinan och sandstranden kommer det inte att finnas något annat projekt av sitt slag. Elementen erbjuder fantastisk utsikt över Palma-bukten, det öppna havet och bergen. Inredningen kombinerar Medelhavets livsstil med exceptionell kvalitet och komfort. Ren avkoppling eller personlig träning är tillgänglig året runt på spaMENTS. Det finns en rymlig relaxavdelning, en utomhuspool, en uppvärmd inomhuspool och ett fullt utrustat gym. Denna vackra trädgårdslägenhet med privat pool och havsutsikt har ett stort vardagsrum och matsal, två sovrum med eget badrum och gästtoalett. Alla rum har tillgång till solterrassen med en liten privat pool och trädgård. Andra funktioner inkluderar golvvärme, luftkonditionering, fullt utrustat Poliform kök, etanol spis, Sonos musiksystem, täckt utomhus parkeringsplats för elbilar och ett källarrum.

 • Boyta

  134m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02LT7E
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 187 301,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: