Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker våning i gamla stan dirket vid Sant Francesc kyrkan

Fakta Bilder

184m2 4 Sovrum i Palma

Fastigheten ligger på en lugn gata i gamla stan, mycket nära Plaza Quadrado och Sant Francesc-kyrkan. Lägenheten har egen ingång i en vacker byggnad från 1500-talet. Duplexen totalrenoverades 2014 med bara högkvalitativa material som bevarade historiska element som takbjälkar i trä och element gjorda av naturlig Marés-sten. Boytan på 184 m² plus 32 m² privat innergård fördelas på följande sätt: På övervåningen, det rymliga köket, matplatsen och vardagsrummet med gott om naturligt ljus och direkt tillgång till den idylliska, Mallorcanska gården erbjuder ett bekvämt utrymme för sociala och familjesammanträden. Den lägre nivån innehåller relaxavdelningen med tre dubbelrum och två badrum samt tillgång till uteplatsen. Det finns också en annan separat studio med badrum och privat tillgång till gården, som innehåller en vacker båge gjord av natursten. Andra funktioner som ska belysas är: ekparkettgolv, fönster med dubbla fönster, teakelement, golvvärme och en extra gästtoalett. Ett unikt hem fullt av charm och personlighet med utökat uteservering!

 • Boyta

  184m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02E8QW
 • Badrum

  3
 • Pris

  953 694,32 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: