Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker våning med strålande utsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

175m2 4 Sovrum i Portixol

Denna vackra våning med direkt havsutsikt och egen terrass ligger i en ny byggnad som ingår i ett exklusivt urbaniseringsprojekt och har ett utmärkt läge. Från entrén går du in i det ljusa och rymliga köket, matsalen och vardagsrummet, varifrån du har direkt tillgång till terrassen och njuter av en vacker havsutsikt. Det finns också fyra rymliga sovrum, två av dem med eget badrum, ett badrum och en gästtoalett. Det stora sovrummet har ett eget omklädningsrum och badrum och erbjuder också havsutsikt. Andra funktioner inkluderar: central luftkonditionering, gas centralvärme och massor av inbyggda garderober med gott om lagringsutrymme. Dessutom erbjuder fastigheten två garageplatser och ett förråd, som lätt kan nås med hiss. Det välskötta gemensamma området består av en stor trädgård med två pooler, bordtennis och en lekplats. Det finns en hiss i byggnaden och service dygnet runt. Säkerhetstjänsten slutför erbjudandet. Detta är ett perfekt tillfälle att njuta av ett elegant boende med fantastisk havsutsikt i en av Palmas rikaste och mest exklusiva föreningar.

 • Boyta

  175m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02KC40
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 988 625,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: